dihujungtelunjuk.fotopages.com

By: jiwa kacau

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Jan-2009 04:04 Email | Share | | Bookmark
2009 - The journey continue



after long2 time tidak mengemaskini fotopages yg makin usang ini, selepas semua kejadian yg berlaku, selepas aku memulakan hidup baru, selepas tahun2 suram berlalu menjadi lipatan sejarah, tahun 2009 membuka lembaran baru dengan azam dan harapan, untuk sesuatu yg jauh dari segala kenyataan, walaupun kita semua mencari kesempurnaan dalam semua perkara dan kita memang tidak mahu buat silap dalam setiap pilihan tp hidup tidak pernah begitu



ini adalah kembara aku ke bukit tabur, melihat alam dan menyibukkan diri dengan pelbagai perkara. 2009 membuka cerita baru.


Monday, 14-Jan-2008 08:02 Email | Share | | Bookmark
Sarang tikus atau?

lama sungguh tak update, tiada benda baru dalam hidup, semuanya seperti selalu, semalam dirasakan seperti hari ini dan hari ini seperti semalam, hidup pun x seindah yg diharapkan, tiap hari mendung dan hujan, tapi hati tetap perlu bersyukur pada yg Esa atas rahmat dan kasih sayang yang tiada taranya.

pagi tadi semasa mencari gambar2 dan menggodeh2 pc lama sementara menanti waktu berlalu, terjumpa gambar2 ini, sungguh macam sarang tikus !



Sunday, 7-Oct-2007 07:50 Email | Share | | Bookmark

buang masa sunguh aku tulis entry ini

-----------

rupanya meniti waktu disana adalah saat terindah yg berlalu dalam hidup, keseorang disini menjdkan aku terlalu rindu pada setiap kenangan itu.


Monday, 1-Oct-2007 06:22 Email | Share | | Bookmark
Entry Jiwang : Cerita tentang semalam

ini pun entry yang buang masa jugak, mengarut sungguh!!

--------------------------------

selepas sekian lama aku ada kekuatan jgk utk login frenster, setiap kali masuk kawan yg sorang itu jgk lah yg aku 'click' dan hr neh setelah bertahun, ye bertahun rasanye aku tinggalkan frenster dia jgk lah orang pertama aku 'click'

hmm seperti yg telah ku agak dan betul sekali sangkaan aku, dan seperti mana pesan seorang kawn yg paling rapat dengan aku dan betul2 rapat dgn aku pernah berpesan untuk terus menghadapi kenyataan, jgn mengelak, ingatkan aku akan drop lagi, tp rupanya tidak lah seteruk dulu dan tidak lah sesukar mana untuk belajar percaya bahawa setiap yg berlaku itu ada hikmahnya

kepada dia, aku gembira dengan keputusan itu, semoga kebahagian sentiasa bersama. gembira bukan sebab aku membenci dan tidak sukakan dia, tp ikhlas jauh dr sudut hati aku masih lagi memerlukan dia dan masih rindukan dia, tp biarlah segala kenangan dan cerita itu menjadi satu waktu yg cukup manis aku pernah lalui dalam hidup. pagi td ketika aku bertolak keluar mencari sesuap nasi, terdengar dr speaker kereta lagu 'mimpi yg tak sudah', betul2 kene pada batang hidung aku, padan muka aku aku yang cari pasal


Sunday, 30-Sep-2007 06:13 Email | Share | | Bookmark
pagi terakhir aku disitu


kadang bila kita nak kan sesuatu, kita terbuat apa yg tak septatutnye kita buat, didorong oleh rasa dan segala perasaan yg ada, berpijak diatas mantik dan perhitungan, kita nekad bahawa itu lah tindakan yg betul, tp rupanya kita silap, dan kesilapan itu membawa sesalan hingga hari ini, tidak perlu menjauhkan diri, tidak perlu rasa bosan, buangkan segala rasa itu kerana hari itu, dan pagi itu adalah hari terakhir kau melihat aku di situ, terima kasih atas segala rasa yg kau berikan, aku hargai dan aku gembira.

dan untuk hari2 mendatang, aku doadakan segalanya berjalan aman dan tenang.



[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net